Walking dinner - ristorante La Mia & winkel La Mia

Walking dinner

Dit is een catering op zijn Italiaans, ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea of zomaar een feestje thuis. Wij komen met onze keuken- en bedieningsbrigade bij jou thuis koken. Alles wat er nodig is om het culinaire deel van het feest te verzorgen nemen we zelf mee. Nadat we 4 gangen hebben bereid en geserveerd, ruimen we alles weer netjes op en laten je verder feesten. Met een normale keuken en een klein beetje ruimte voor ons, zetten wij een serie fantastische gerechten bij jou op tafel.

De vier gangen die wij serveren is seizoens gebonden, met meer salades in de zomer en meer warme gerechten in de winter. Ook gebruiken wij groenten van het seizoen, zoals pompoenen en asperges. Deze vier gangen stemmen wij af op jouw smaak en wensen.

Uiteraard verzorgen wij op deze avond eventueel uw drank waarbij er mooie passende wijnen geserveerd kunnen worden met Italiaans bier en fris. Dit alles wordt de gehele avond verzorgd door onze gezellige en vakbekwame bediening.

Enkele voorbeelden van een walking diner

  • vitello tonato carpaccio met truffelmayonaise
  • salade vijg gorgonzola salade caprese met pesto
  • risotto truffel lauw warme ossenhaas met balsamico en parmezaanse kaas
  • limoncelo taart tiramisu

De vier gangen zijn uit te breiden naar 5 of 6 gangen tegen een meerpijs.

In de prijstabel hieronder staan richtprijzen. Uiteraard gaan wij hierbij uit van standaard aannames in tijd en werkzaamheden. Indien jij extra wensen hebt dan bespreken wij die graag. Klik hier om direct een afspraak te maken of app om een afspraak te maken naar 06 15634065

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v