Catering Buffetten en planken - ristorante La Mia & winkel Pasta Casa

Catering Buffetten en planken

Wilt u een catering bestellen ga dan naar onze webshop.

Wij zijn jou specialist voor buffetten. In onze webshop vind je al onze mogelijkheden. Van een basis buffet met een pasta tot een zeer uitgebreid buffet met een mooie antipasti vooraf , meerdere pasta’s en salades en een dessert om jou buffet af te sluiten.

Wij bereiden de buffetten altijd vers in onze eigen keuken. Met de traditionele Italiaanse principes van goede producten, en veel smaak en liefde. Ben je nieuwsgierig kijk dan snel in onze webshop. Staat er niet helemaal tussen wat jij zoekt, kom dan even langs in de winkel en bespreek je wensen. Wij weten zeker dat het bij ons mogelijk is en dat wij dat voor jou gaan regelen , want ons motto is al heel lang Tutto e possible!

Bij iedere pakket in de webshop, minimaal 6 werkdagen van te voren bestellen. Heb je een spoedklus, bel of app ons dan even (06 15634065).

wij bezorgen vanaf € 400 indien mogelijk.

Bij de buffetten minimaal 15 personen, planken minimaal 10 personen.

De buffetten en planken worden verzorgd door team Pasta Casa.

Wil jij wel genieten van onze Italiaanse gerechten specialiteiten maar ben je niet met 15 personen, kom dan even langs in de winkel en wij helpen je graag om je avond compleet te maken. Pasta Casa betekent tutto e possible, dus dat komt altijd goed. 

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v