Verse pasta - ristorante La Mia & winkel La Mia

Verse pasta

La Mia maakt haar eigen verse pasta’s op ambachtelijke wijze. Deze worden gemaakt van grano duro (harde tarwe) uit het zuiden van Italië in de provincie Puglia. De harde tarwe groeit daar in de volle zon op het plateau van Murgia. De Italianen zelf zetten deze tarwe op nummer 1 omdat hiermee de allerbeste pasta kan worden gemaakt, en dat proeft u.

Verse pasta gemaakt van grano duro is uiterst voedzaam en gezond. Het bevat geen vet, is vrij van cholesterol en rijk aan vitaminen B1, B2, B3 ijzer en heeft een laag sodium- en suikergehalte.

In onze winkel kunt u terecht voor verse penne, spaghetti, tagliatelle en casarecce. Tevens hebben wij een zeer breed assortiment gevulde pasta’s waaronder ravioli in diverse bijzondere smaken.

Wij hebben om aan de wens van onze klanten te voldoen sinds kort ook verse speltpasta, uiteraard helemaal zelfgemaakt. Speltpasta bevat in vergelijking met tarwe pasta een stuk meer eiwitten en mineralen. Er zitten dus veel meer voedingstoffen in en het is beter voor de spijsvertering.

Nieuw in ons assortiment is pasta op basis van rijst. Rijstpasta is geschikt voor een glutenvrij dieet, daarnaast verkopen wij ook glutenvrije pizzabodems.

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v