Team La Mia - ristorante La Mia & winkel Pasta Casa

Team La Mia

Daniël

Vier jaar geleden zijn wij vanuit Pasta Casa begonnen om de familie droom na te jagen. Het hebben van een goed Italiaans restaurant. Ik ben zelf chef-kok geweest op verschillende plekken in Amsterdam. Maar het hebben van een eigen onderneming was altijd wel het doel. Samen met mijn vader, oom en tante hebben wij de familie droom kunnen verwezenlijken. En hier staan wij dan met een typisch Italiaans restaurant.  En wat ben ik trots op wat wij bereikt hebben in de afgelopen vier jaar. Ik mag werken met een heel enthousiast leergierig team die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben; “de gasten bij Ristorante La Mia een onvergetelijke avond geven, dit niet alleen op het gebied van eten maar ook service en entourage!”.  Bij ons ben je niet een gast maar gelijk “familia”, dit is het gevoel dat wij iedereen avond geven. Daarnaast geld dat ook voor het personeel, je bent gelijk een “familia” en dat stralen wij ook uit! Kom, beleef en geniet bij Ristorante La Mia.

Ciao Daniel!

la-mia-Merel

Merel

Ik ben Merel en ik ben vier jaar geleden begonnen bij Ristorante La Mia. Zelf was ik al werkzaam bij Pasta Casa en ben ik doorgegroeid naar het restaurant. Bij La Mia begon ik eerst als keukenhulp wat mij zeker heel erg beviel alleen contact met de gasten valt toch meer in mijn straatje. Nu sta ik al 3 jaar in de bediening, hier haal ik veel voldoening uit. Naast mijn werk studeer ik zelf nog en kan ik dit goed met elkaar combineren. Dit omdat de roosters bij La Mia heel flexibel zijn, ook zijn het altijd avonden en weekenden dat er gewerkt wordt dit is goed te combineren. Tuurlijk maakt naast de gasten, die al een zekere gezelligheid mee brengen, het personeel ook de avond. Er is in de loop van de 3 jaar dat ik in de bediening sta een heel hecht gezellig team ontstaan. Er is altijd plek voor een geintje naast het harde werken. Ook wordt er na werktijd altijd ruimte gemaakt voor een drankje, dit is niet altijd handig als je de volgende dag weer moet studeren, en een hapje. Ik hoop jullie gezellig in het restaurant te zien en blij te maken met mijn enthousiasme over Italië het eten.

Ciao Merel!

la-mia-Marjan

Marjan

Ik ben Marjan, nu al ongeveer een jaar vast werkzaam bij Ristorante La Mia. Voor die tijd was ik al betrokken bij het restaurant maar nu sinds een jaar vast. Voordat ik bij Ristorante La Mia kwam was ik werkzaam bij de politie, dit was een hele leuke tijd maar toch de overweging gemaakt dat het altijd belangrijk is iets te doen wat je leuk vindt. Het zien van de gasten geeft mij plezier en maakt mijn werk het leukste wat er is. Daarnaast werk ik met een jong team en dat vind ik fantastisch, dit brengt voor mij een hele anderen energie mee. Iedereen is happy en blij als ze kunnen werken en zijn enthousiast in alles wat ze doen. Deze energie neem je zelf ook mee naar huis, daarnaast houdt het mij lekker jong ;).  Tot snel in het restaurant!

Ciao Marjan!

Alysa

Ik ben Alysa en al ongeveer 3 jaar werkzaam bij Ristorante La Mia, hier ben ik een medewerker die multifunctioneel is. Begonnen in de afwas en daarna doorgegroeid naar keukenhulp en nu begin ik ook in de bediening mee te draaien. Ik ben blij dat La Mia mij deze mogelijkheden biedt. Mij kan je dus overal vinden is het niet in de keuken is het in de bediening en andersom. Dit maakt dat ik het ook nog steeds erg leuk vind om hier te werken. Naast werk bij La Mia studeer ik zelf aan de HVA. Dit is goed te combineren met school en ben blij dat ik naast school nog kan werken. Kom gezellig naar La Mia en zoeken geblazen want je weet nooit waar je mij kan vinden….

Ciao Alysa!

Naomi

Ik ben Naomi en ik ben 2 jaar geleden bij Ristorante La Mia begonnen als leerling-kok. Toen der tijd deed ik de opleiding op niveau 2 en nu stroom ik volgend jaar door naar zelfstandig kok niveau 3. Deze opleiding doe ik in de vorm van BBL, hierdoor werk ik 4 dagen bij La Mia als sous-chef van Daniël en daarnaast ga ik één dag in de week naar school. Door het werken met Daniel kan ik veel bijleren. Daniel is zelf ook nog erg jong en dat merk je in de goede zin. Hij is heel behulpzaam en weet ook zelf hoe het is geweest om deze opleiding te doen. Daarnaast krijg ik heel veel mogelijkheden bij La Mia en zie ik hier een toekomst voor mij na het afronden van mijn niveau 3. Het team is een jong team en dat maakt het juist leuk, hierdoor is er altijd gezelligheid aanwezig en werk je met veel verschillende mensen. Mijn plezier ligt het meest in het zien van de blije gasten die naar huis gaan. Dan ga ik ook met een voldaan gevoel naar huis.

Ciao Naomi!

la-mia-Stijn

Stijn

Ik ben Stijn en nu ongeveer een jaar werkzaam in de keuken. Hier kan ik creatief met de gerechten om gaan en vind ik het harde werken op een avond geweldig. De gerechten die bij La Mia de keuken uit gaan zijn simpel in opmaak, geen toefje van dit takje van dat, maar dat maakt het des te moeilijker om een bord mooi op te maken. Hier had ik in het begin zeker moeite mee maar er is veel hulp vanuit Daniel en dat is fijn. Ook is Naomi een hele fijne sous-chef om mee te werken en ben ik blij dat ik in de keuken sta. Sinds 2 weken ben ik ook bezig om de bediening in te gaan, dit bevalt mij heel erg en merk je ook eens van de anderen kant hoe het restaurant is. Niet alleen het zien van de gerechten maar ook hoe het gegeten wordt hoe blij de gasten zijn ect. Volgend jaar heb ik een tussenjaar en misschien vervul ik deze wel bij La Mia.

Ciao Stijn!

la-mia-Max

Max

Ik ben Max en als je vaker bent geweest op de vrijdag dan ben je mij niet ontgaan. De vrijdag is mijn dag en ben ik te vinden in het restaurant. Zo zorg ik ervoor dat de gasten een geweldig begin van het weekend hebben. Naast dat de gasten een heerlijk begin van het weekend hebben heb ik dat ook en neem ik de energie van de gasten over. Er is genoeg te lachen in het restaurant met de gasten en in de keuken met het personeel. Vrijdag is ook vaste na- zit dag en dan vloeit de wijn rijkelijk. Wel verdiend na een avond hard werken vindt Daniël altijd dus waarom niet? Dit jaar heb ik mijn vwo afgerond en ga ik volgend jaar veel reizen. Tussen het reizen door kan ik blijven werken bij La Mia hier ben ik heel blij mee dat ik toch best onregelmatig kan werken en dat het geen probleem is.

Ciao Max!

la-mia-Fiene

Fiene

Ik ben Fiene, 16 jaar en nu al langere tijd werkzaam bij La Mia. Dit werk doe ik naast mijn school. Op het gymnasium zit ik nu in het 4e jaar en kan ik het makkelijk combineren. Mijn zus Wies was hier als eerste werkzaam en gaf aan dat het een gezellige plek is om te werken. Zodoende ben ik hier ook beland en zeker geen spijt van gehad. Het gezellige team maakt het fijn, ook zijn we allemaal ongeveer dezelfde leeftijd dus elkaar buiten werk tegenkomen gebeurt ook heel vaak. Ik ben erg leergierig in de dingen die ik doe en merk dat Daniel mij daardoor ook veel dingen wil leren. Zo mag ik nog geen wijnen drinken in een restaurant maar weet ik er wel bizar veel over te vertellen! Dus kom een keer gezellig een wijn drinken en ik kan je begeleiden in het kiezen van de juiste! Maar ook het allerleukste van vind ik de scroppino’s kloppen…. Dus na het wijnen, wijnen, wijnen zeker een scroppino nemen dan begrijp je wat ik bedoel.

Ciao Fiene!

la-mia-Wies

Wies

Ik ben Wies, zelf kom ik uit Driehuis en heb ik dit jaar mijn gymnasium afgerond. Ik werk al ongeveer 2 jaar bij La Mia en zoals Fiene hierboven vertelde werk ik samen met mijn zusje. Dit is erg gezellig en zo nu en dan werken wij ook samen. Dit gaat erg makkelijk omdat wij zo op elkaar zijn ingespeeld. Ik weet met een blik wat Fiene bedoelt en andersom. Volgend jaar ga ik naar de UVA-geneeskunde studeren. Ik hoop naast mijn opleiding nog een dag te kunnen werken bij La Mia, maar dit gaan we zien tegen die tijd. Werken bij La Mia is het allerleukste omdat de gasten zo gezellig zijn veel tafelbereidingen en door elke avond nieuwe gasten te hebben is het nooit saai en altijd wisselend. Zelf ben ik erg van de Spaghetti parmigiano omdat die aan tafel wordt gemaakt, maar om dit te ervaren moet je zeker eens langskomen.

Ciao Wies!

Britta

Mijn naam is Britta, ik ben 19 jaar en studeer in leiden. Hier doe ik de studie hrm en kan ik daarnaast mooi werken bij Ristorante La Mia. Zelf kom ik ook uit santpoort en merk ik dat het echt een dorps restaurant is. De gezelligheid die je merkt in het dorp en het ons kent ons merk je ook in het restaurant terug. Hierdoor vind ik het erg leuk om hier te werken. Het personeel is erg open en uitnodigend, ik werk er nog niet zo lang maar vanaf moment één voelde ik mij heel erg thuis. Het lekkerste van La Mia vind ik de biefstuk, deze staat op de kaart als ‘beter dan loetje’ en dit vind ik echt! Kom een keer gezellig eten wordt ontvangen door mij en zorg dat je de biefstuk neemt dit is niet te missen.

Ciao Britta!

Catelijne

Ik ben Catelijne, vaak te herkennen binnen La Mia als Cat. Zelf ben ik begonnen bij La Mia in de afwas en ben ik nu aan het doorgroeien naar de bediening. Hier ben ik erg enthousiast over en blij dat ik dit kan doen naast mijn school. Nu ben ik vooral in het restaurant nog aan het leren en hoop ik dat ik binnenkort veel kan in de bediening. Kom gezellig een keer op de zaterdag want dat is mijn vaste dag.

Ciao Catelijne!

la-mia-Frank

Frank

Mijn naam is frank en ik ben begonnen in de afwas bij La Mia. Na een langere tijd in de afwas mocht ik doorgroeien als keukenhulp. Dit bevalt mij zeker en ben ik vooral in het weekend te vinden in de keuken met Naomi en Daniel. Ik werk hier samen met mijn vrienden Tommy, Tijn, Seb en Daan. Samen zitten wij in hetzelfde voetbalteam en maakt het werken samen ook gezelliger

Ciao Frank!

la-mia-Tommy

Tommy

Ik ben Tommy en net als Frank begonnen in de afwas, hierna mocht ik ook doorstromen als keukenhulp. De keuken ligt meer in mijn straatje en vind dit veel leuker dan de afwas. De gerechten die mij het meeste aanspreken is de antipasti plank. Dit omdat je hierbij veel verschillende dingen hebt die op de plank moeten. Je bent hierdoor wel wat langer bezig met de plank maar het zorgt wel voor een mooi eindresultaat. Met het personeel kan ik altijd erg lachen, hierdoor gaat de tijd heel snel voorbij en zit je elkaar nooit in stilte aan te kijken omdat het saai is. Verder ben ik ook blij dat mijn werk dichtbij is, zelf woon ik ook in het dorp en zie je veel kennissen en vrienden die aan het genieten zijn van je eten.

Ciao Tommy!

la-mia-Maxime

Maxime

Ik ben Maxime en ben werkzaam in de afwas. Ik ben hier komen werken door mijn zus Emma die werkte in de bediening. Doordat ze studeert in Amsterdam ging het werken niet samen maar ik ben wel gezellig gebleven. Mijn vaste dag is de donderdag en dit is een drukke dag in de afwas. Hierdoor ben ik lekker bezig en met een muziekje gaat het nog sneller. Wat het ook leuk maakt is dat het meeste personeel uit Santpoort komt en je elkaar via via kent. Zo sta ik op donderdag met Merel en Stijn deze ken ik beide al door de basisschool waar we allemaal op zaten.

Ciao Maxime!

la-mia-Tijn

Tijn

Mijn naam is Tijn, naast mijn school werk ik op woensdag avond in de afwas bij La Mia. Het leuke aan de afwas is dat er altijd een gezellig muziekje op mag en het leuk is dat als personeel afwas komt brengen er altijd ruimte is voor een grapje of gesprekje (natuurlijk wel als het rustig is). Bij La Mia zijn ze niet streng in de dingen die er moeten gebeuren en is er veel vertrouwen in elkaar dit geeft ook een fijn gevoel. Er wordt niet constant op je vingers gekeken en foute maken is niet erg.

Ciao Tijn!

la-mia-Seb

Seb

Ik ben Seb, een jaar geleden ben ik hier komen werken door mijn broertje Tijn. Die werkte hier al en ik ben hier aangesloten. Bij La Mia werken doe ik naast mijn opleiding Meubelmakerij in Amsterdam. Gelukkig kan ik het goed met elkaar combineren en kan ik naast dat ik afwas ook genoeg dingen weer maken voor Daniel. Hier is Daniël ook erg blij mee dat er een handig iemand dat kan maken.

Ciao Seb!

la-mia-Marit

Marit

Ik ben Marit en werk in de afwas bij La Mia. Een jaar geleden ben ik hier komen werken doordat ik er kwam eten. Ik was opzoek naar een leuke baan en zo was ik eten en gaven Merel en Max aan dat er nog een plekje vrij is in de afwas. Ik zag de gezelligheid op de avond binnen het personeel en dit leek mij een leuk bedrijf om bij te werken. De rest is geschiedenis en ben blij dat ik deze stap heb gemaakt. Binnenkort mag ik ook beginnen om rustig aan dingen in de bediening te doen hier ben ik erg blij mee en aan toe.

Ciao Marit!

Daan

Mijn naam is Daan en zelf ben ik nog niet zo lang bezig bij La Mia. Wel voelt het langer omdat het team gelijk heel hecht is. Maakt niet uit hoelang je er werkt je bent gelijk heel erg welkom en dit voelde ik ook vanaf het begin. Daarnaast is de afwas prima om te werken zijn er veel extraatjes zoals de muziek die gezellig aan mag maar ook als Daniel of Naomi wat teveel heeft gemaakt mag ik gerust alles proeven.

Ciao Daan!

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v