La Mia feestweek 2024 - ristorante La Mia & winkel La Mia

La Mia feestweek 2024

Na jaren afwezigheid van onze Italiaanse gezelligheid zijn wij weer terug op de feestweek. Dit maal beter dan ooit! La Mia organiseert verschillende bijzondere avonden tijdens de feestweek van Santpoort. Elke dag, behalve de Donderdag, zijn wij geopend voor lunch en diner zoals u van ons gewend bent. Reserveer online!

We starten de week met een gratis antipasti buffet tijdens ‘De Santpoorts avond’ op Vrijdag 26 juli. Daarna barst op Zaterdag avond het feest los in La Mia met een DJ die hits uit de 70’s-80’s-90’s draait. Loop de naar binnen en naar buiten en geniet van dit privilege. Haal hieronder je kaarten voor de Zaterdag avond. Op Zondag 28 juli is er een wijnproeverij voor alle wijnliefhebbers van Santpoort. Haal hieronder je kaarten voor de wijnproeverij. Woensdag 31 augustus is er live muziek in La Mia en een gratis antipasti buffet. Vrijdag 2 augustus staan wij op de jaarmarkt met koffie en pinsa’s.

Zondag 28 juli, Wijnproeverij

Prijs: 25,00 €
1 kaart beschikbaar.
Met veel enthousiasme en trots nodigen wij jou uit voor een unieke wijnproeverij in La Mia. Tijdens dat alle bierliefhebbers zich bij de bierproeverij bevinden zijn alle wijnliefhebbers bij ons uitgenodigd. Wij nemen jou mee met 6 mooie wijnen met een reis door Italië. Om de smaak van de wijnen nog beter tot zijn recht te laten komen worden de wijnen geserveerd met een kleine antipasti.
Betaalmethode
Discover
Ondersteunde creditcards: Discover
 

Zaterdag 27 juli, DJ

Prijs: 0,00 €
125 kaarten beschikbaar.
Met veel enthousiasme nodigen wij jou uit voor een unieke avond binnen de feestweek van Santpoort. Zaterdag 27 juli barst het feest los in La Mia van 21:00 tot 00:00 met een DJ. Deze DJ draait de beste hits van de 70's-80's-90's. Loop naar binnen en buiten wanneer je wilt en geniet van dit speciale privilege. Ticket aan de deur 15,00 euro, hier online nu 10,00 euro.

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v