Over La Mia - ristorante La Mia & winkel Pasta Casa

Over La Mia

La Mia betekent ons restaurant en daarmee bedoelen wij ook jou!

Ons restaurant zijn wij drie jaar geleden ook samen begonnen. Met een zeer geslaagde crowdfunding actie, waarbij meer dan 300 klanten famiglia zijn geworden van La Mia. Hierdoor hadden wij bij de opening van ONS restaurant niet alleen een startbudget, maar vooral een flitsende start met veel famiglia in ons restaurant.

Na drie jaar is het restaurant niet alleen van die 300 familieleden, maar is het van veel meer lieve gasten. Dus samen naar de volgende 30 jaar van ONS restaurant!

La Mia is een traditioneel Italiaans ristorante, in Italië betekent dat een ristorante met mooie klassieke gerechten op de kaart zonder pizza.

Italianen dineren met 4 gangen. Een Italiaan begint met het opwarmen van zijn smaakpupillen door een antipasti, een sortering van kleine hapjes en vleeswaren en neemt rustig de tijd om te genieten van het eten en de tafelgenoten.

Daarna gaat een Italiaans diner over op zetmeel zoals een volle pasta met pure smaken of een romige risotto. De Italiaan geniet van deze gang, zijn bijdrage aan de wereldkeuken. Puur van smaak en niet afgeleid door een bord vol met vlees en vis.

De volgende gang is het hoofdgerecht. Vlees, vis of vega, alles kan uit de Italiaanse keuken. Deze gang is een puur gerecht met top kwaliteit vlees, vis of groente maar geen bord vol met afleiding. Geniet van de hoofdingrediënten! Dolci in Italië is zoet en traditie! Panna cotta, tiramisu en taarten! Bij La Mia zijn de desserts altijd eigengemaakt en dat proef je.

Goed eten doe je met goede wijn! Italië is een rijk wijnland met traditionele namen en vele verrassingen. Bij La Mia verwennen wij je met wijn en spijs naar jouw smaak en budget. Laat je voorlichten door onze bedieningsbrigade of door de chef zelf! Alvast van de voorpret genieten? Kijk op onze wijnkaart en waan je alvast in Italië!

La Mia is opgericht door de familie Klous! Een familie zonder Italiaans bloed maar met heel veel Italiaanse liefde. De zeer ruime ervaring en kennis van het culinaire Italië hebben zij opgedaan bij Pasta Casa, al 14 jaar DE Italiaanse specialiteitenwinkel en Italiaanse traiteur.

De chef-kok in La Mia is Daniël Klous. Hij verzorgt samen met zijn keuken brigade en bedieningsteam iedere keer weer een heerlijke avond voor onze gasten.

La Mia biedt aan maximaal 42 gasten een heerlijke culinaire avond. Ons restaurant is geen restaurant waar je weer snel weggewerkt wordt om de tafel nog een keer te vullen! ONS restaurant betekent dat we samen even rustig van elkaar en het heerlijke eten kunnen genieten.

Ons restaurant is natuurlijk altijd open voor ONS! Anders heb je niets aan ONS restaurant en wij zijn dus 7 dagen per week voor lunch en diner geopend!

Reserveren is wel handig! Je kan altijd via de app 06 15634065 even proberen of we nog een tafeltje vrij hebben!

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v