Team Pasta Casa - ristorante La Mia & winkel Pasta Casa

Team Pasta Casa

Hennie

Hoi ik ben Hennie en 14 jaar geleden onze mooie winkel begonnen samen met mijn broer. Mijn liefde voor Italië met zijn mooie producten is de reden waarom ik iedere dag met plezier werk. Ik wil graag dat iedereen met een glimlach de deur uitgaat en dat je Italië niet alleen bij mij in de winkel beleeft maar dat je dit gevoel ook thuis kunt creëren. We staan altijd voor je klaar want ons motto is niet voor niets “tutto è possible” alles is mogelijk bij ons!

Robin

Mijn naam is Robin en de chef kok van Pasta Casa. Elke ochtend sta ik met een glimlach in de keuken de mooiste gerechten voor klanten te maken en zorg ik dat er altijd ruimte is voor een grapje met collega’s. Ook al ben ik vaak achter aan het koken mocht je me zien in de winkel dan voorzie ik graag van kookadvies en help ik je om de lekkerste gerechten uit te kiezen. Daarnaast leg ik veel liefde in
het maken van de cateringen, ik wil dat je thuis geniet van onze kwaliteitsproducten!

Nancy

Ik ben Nancy en naast mijn lesgeef werk in de sportwereld werk ik met veel passie bij Pasta Casa. Ik vind dit een mooie afwisseling en ben niet beroerd om een tandje bij te zetten als het even druk word. Bovendien wil ik graag dat iedereen met een glimlach de deur uitgaat. Naast af en toe een
grapje maken met collega’s vind ik het leuk om de winkel te stylen, bijvoorbeeld als er weer mooie nieuwe producten binnenkomen.

Iris

Hoi ik ben Iris en de Italiaanse keuken is er door mijn moeder Hennie met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan eten we de lekkerste gerechten thuis en wil ik deze liefde graag weer doorgeven. Ik vind het leuk om te zoeken naar de mooiste kwaliteit producten en wat het verhaal is hierachter zodat ik
dit weer aan jou kan vertellen. Zoek je advies, een mooi cadeau of iets lekkerst om te eten dan sta ik altijd voor je klaar!

Marjolein

Ik ben Marjolein en werk al bijna vanaf het begin bij Pasta Casa, dus hoef ik je niet te vertellen hoe leuk ik het vind. Keuken of winkel staan, allebei doe ik graag. Lekker pesto of tapenade maken of een cadeau inpakken er is altijd genoeg te doen hier. En ik houd nog steeds na al die jaren nog steeds van pasta!

Jacky

Ciao tutti, Mijn naam is Jacky ik woon in Heiloo en ben sinds 1 jaar werkzaam bij Pasta Casa. Toen ik voor de 1 e keer de winkel binnenkwam, herkende ik zoveel producten en voelde het als een Feestje om hier te vertoeven, ik heb nl zelf 6 jaar in Italië gewoond. Ook klanten die voor de 1 e keer bij ons
langskomen hebben die reactie en kijken hun ogen uit naar de verscheidenheid van al onze producten. Het is een ontdekkingstocht door Italië zo kan je Pasta Casa wel benoemen.

Emmy

Hoi ik ben Emmy en ik ben van het zaterdag team. Ik spring graag bij waar mogelijk. Een van de leukste dingen om te doen vind ik de cadeaus inpakken en ik ben hier ondertussen super goed in geworden. Sinds kort help ik ook soms in de winkel en ik help je graag bij het zoeken naar producten, vul ik flesje met olie en azijn of pakken ik de tassen in.

Dellysa

Hoi ik ben Dellysa en ik ben van het zaterdag team. Ik spring graag bij waar mogelijk. Een van de leukste dingen om te doen vind ik de cadeaus inpakken en ik ben hier ondertussen super goed in geworden. Sinds kort help ik ook soms in de winkel en ik help je graag bij het zoeken naar producten, vul ik je flesje met olie en azijn of pakken ik de tassen in.

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v