Over Pasta Casa - ristorante La Mia & winkel Pasta Casa

Over Pasta Casa

Pasta Casa is een Italiaanse specialiteitenwinkel in Santpoort Noord vol met heerlijke delicatessen. Onze keukenbrigade kookt iedere dag heerlijke verse Italiaanse maaltijden en salades. Daarnaast hebben wij een prachtig assortiment Italiaanse producten die geproduceerd worden door kleine producenten met een passie voor smaak en kwaliteit.

15 jaar geleden zijn Hennie en Frank Klous, broer en zus, begonnen met deze Italiaanse winkel, toen nog in een franchise formule onder de naam “Only pasta”. Na 3 jaar is de franchise organisatie gestopt en zijn Hennie en Frank doorgegaan onder de naam Pasta Casa.

Na 15 jaar staan Hennie en Frank daar niet meer alleen en is er een heel team van fijne, hardwerkende en passievolle medewerkers die jou bijstaan en je met een glimlach op weg helpen. Benieuwd welke toppers er in ons team zitten? Kijk dan snel bij ons team! Wil je ons team komen versterken? Kijk dan snel bij Werken bij Pasta Casa!

Uniek aan onze winkel is de verse pasta die de keukenbrigade twee keer per week maakt. Met onze Italiaans geïmporteerde pastamachine maken wij van semola van harde Italiaanse tarwe de mooiste smaakvolle pasta zonder conserveringsmiddelen. Wij beschikken over zes bronzen mallen om verschillende maten en soorten pasta te maken.

Naast onze counter vol met verse producten bedenken wij ook iedere week een WEEKMENU. Dit menu kost €12,50 voor 2 personen en is een Italiaanse maaltijd die je zelf nog moet bereiden. Je krijgt dus iedere week van ons alle ingrediënten mee en je gaat thuis met onze kookomschrijving aan de slag om een geweldige maaltijd op tafel te zetten. Je maakt iedere week een verrassend en gezond Italiaans gerecht en je hoeft eigenlijk één dag per week niet te bedenken wat je gaat eten.

Wil je iedere week op de hoogte gehouden worden van ons weekmenu, zorg dan dat je opgenomen wordt op de (hyperlink naar aanmelden voor lijst) lijst. Dan krijg je van ons een appje met het nieuwste weekmenu.

Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.

v