Chefsmenu
Antipasti
Antipasti o Antipasti vegano
Een mooi opgemaakte plank met dit keer vier kleine gerechtjes in een vlees, vis en/of vega variant.
Pesce spada affumicato
Zwaardvis uit de Middellandse zee, gerookt en aangemaakt met een huisbereide citroengras olie en rucola
Carpaccio di Bresaola
Dit mooie stukje rundvlees wordt in de grotten bij Piemonte gedroogd en met een vleugje knoflook is het net even lekkerder. Op tafel met Pecorino kaas en citroen.
Vitello tonnato
Even heel kort getwijfeld of deze voor een keer van de kaart af moest na 4 jaar aanwezigheid, maar wij zijn La Mia, wij zijn deze vitello tonnato.
Fichi e gorgonzola
Lauwwarme verse vijg met gesmolten gorgonzola en gebrande noten
Pane
Vers afgebakken broodje met gesmolten Taleggio
Primi
Spaghetti al Parmigiano 
Brandende kaas aan taferl, spektakel en super lekker.
Cacio e pepe
Een Romeinse klassieker, verse pasta met Pecorino kaas en vers gedraaide zwarte peper.
Risotto con Piselli e Parmigiano
Romige risotto met doperwten en Parmezaanse kaas.
Ravioli al Salmone
Onze vaste raviolimaker heeft zichzelf overtroffen, niet een ravioli met een beetje zalm smaak maar een zalm met een klein beetje ravioli smaak, dus beetje boter, beetje dille erbij en deze is klaar.
Tortelli in brodo al prosciutto
Uit Bologna komt dit recept dat teruggaat naar de 13e eeuw, krachtige bouillon met tortellini en parmaham, maar bij ons ook in vega variant te bestellen.
Linguine con capesante e pancetta
Linguine met verse coquilles en pancetta geserveerd met doperwten en een dille en citroen roomsaus.
al deze primi gerechten kunt u ook als hoofdgerecht bestellen
Secondi
Bistecca all tartufo nero
La Mia biefstuk met La Mia zwarte truffelsaus, gewoon doen!
Saltimbocca
Dit keer van kippendijen met pancetta en zongedroogde tomaten geserveerd in een romige pestosaus.
Salmone alla griglia con salsa al vino bianco
Gegrilde zalm op de huid gebakken met groene asperges en geserveerd met een witte wijnsaus.
Bistecca alla Fiorentina
T-Bone steak van de Green Egg, aan tafel getrancheerd, dit is ronduit genieten voor de echte vleesliefhebber.
Melanzane alle parmigiano
Ovengegaarde aubergine met een groenten tomatensaus, pijnboompitten en mascarpone.
Contorni
Patatine com parmigiano e tartufo
Verdure grigliate
Dolci
Bavarese al limone
Bavarois van citroen met een crumble bodem en een kleeeeeeiiiiinnn glaasje LaMiacello.
Scroppino e prosecco o Limoncello
Deze klassieker wordt aan tafel voor je bereid. Je kunt kiezen uit de traditionele Scroppino met prosecco en wodka of een versie met onze eigen Limoncello. Allebei top!
Dolci alla La Mia
Van alles wat. Gewoon op zijn Italiaans, heerlijk genieten van een plank boordevol Italiaanse lekkernijen.
Tiramisu
Nooit van onze kaart weggeweest en zal dat waarschijnlijk ook niet gaan. Huisbereid met die echte Italiaanse Smaak
Formaggi
Sortering van 4 mooie Italiaanse kazen, van zacht naar hard van romig naar krachtig.
Delizia
Een heerlijke zoete afsluiting voor bijvoorbeeld bij de koffie, bonbons bereid door Chocolaterie Pierre uit Haarlem.
Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.